VERKEERSREGELAARS

Een van de belangrijkste aspecten rond een bouwproject, wegwerkzaamheden, een omleiding of evenement is: veiligheid. Op het gebied van verkeer geldt dat weggebruikers op een veilige manier moeten worden begeleid. Als u verkeersregelaars van Verkeer Centrale Nederland inzet, weet u zeker dat u te maken heeft met professionals.

Al onze Verkeersregelaars beschikken over een aanstellingspas; een pas waarmee beroepsmatige Verkeersregelaars voor een bepaalde tijd worden aangesteld. Bovendien hebben zij allemaal het VCA-diploma gehaald. Het VCA-diploma is gericht op het vergroten van de veiligheid op werklocaties en het bewust maken van gevaren. Steeds meer bedrijven eisen een VCA-diploma om op bijvoorbeeld een bouwlocatie aanwezig te mogen zijn.

Onze Verkeersregelaars doen er alles aan weggebruikers een veilige en optimale doorstroming te bieden en verkeershinder te beperken. Zij beschikken over ruimschootse verkeerskundige vakkennis en weten hoe weggebruikers zich gedragen. Vanzelfsprekend komen zij op tijd, weten zij wat hen te doen staat en werken zij zelfstandig, flexibel en daadkrachtig. Wij stellen hoge eisen aan onze medewerkers, zodat u zeker weet dat de verkeersveiligheid rond uw project goed geregeld is.

Wanneer een Verkeersregelaar van Verkeer Centrale Nederland inzetten?

  • Tijdens (weg)werkzaamheden
  • Bij evenementen
  • Bij afwijkend gebruik van de openbare weg

“Verkeersregelaars van Verkeer Centrale Nederland: Gediplomeerd, vakkundig en professioneel”