VERKEERSMAATREGELEN

Van verkeersadvies tot uitvoering

De gemeente of provincie verplicht verkeersmaatregelen bij werkzaamheden op of aan de weg. Deze maatregelen moeten voldoen aan de ‘Handboeken wegafzettingen’ van kennisplatform CROW. Dient u verkeersmaatregelen te treffen? Verkeer Centrale Nederland neemt u al het werk graag uit handen. U kunt ons inzetten voor alle benodigde maatregelen rond uw wegwerkzaamheden, project of evenement, van advies tot uitvoering.

Werkwijze

Om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie en de verkeersintensiteit brengen wij een bezoek op locatie. Vervolgens adviseren wij u over de noodzakelijke verkeersmaatregelen rond uw project. Wij stellen een volledig verkeersplan op en zorgen voor de gehele uitvoering. Tijdens het traject houden wij u op de hoogte.

Verkeer Centrale Nederland beschikt over uitgebreide verkeerskundige kennis, ervaring en gediplomeerde medewerkers. Wij weten hoe verkeershinder zoveel mogelijk te beperken terwijl veiligheid voorop staat. U kunt de verkeersveiligheid en doorstroming van verkeer met een gerust hart aan ons overlaten.

“Verkeersregelaars van Verkeer Centrale Nederland:
Gediplomeerd, vakkundig en professioneel”