WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn uw partner in verkeersmaatregelen. Dagelijks zorgen wij met een groot team van enthousiaste medewerkers voor een veilige doorstroming in het verkeer. U kunt ons tegenkomen bij bijvoorbeeld wegwerkzaamheden, grote- of kleinschalige bouwprojecten, evenementen of bij calamiteiten voor de veiligheid van weggebruikers.

Samenwerken met Verkeer Centrale Nederland betekent werken met korte lijntjes. We communiceren op een informele doch efficiënte en heldere manier met u als opdrachtgever. U heeft één aanspreekpunt, zodat u altijd weet bij wie u terecht kunt. Maar ook intern zijn de lijntjes kort. Dit zorgt voor een vlot verloop van uw project, zowel in de voorbereiding als de uitvoering.

Onze organisatie beschikt over het VCA*-certificaat. Dit houdt in dat we werken met een VGM-beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Wilt u meer informatie over Verkeer Centrale Nederland of kunnen wij u helpen met een goede verkeerskundige oplossing? Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Contact

ERVARING

Onderstaande bedrijven of organisaties hebben het vertrouwen in ons en werken graag met ons samen. Bent u de volgende? Neem dan vrijblijvend contact met op ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.