CONTACT

Verkeer Centrale Nederland staat voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op.

CONTACTGEGEVENS

RUUD JONG

ALGEMEEN

KOOS JONG

..

CONTACT FORMULIER

Verkeer Centrale Nederland staat voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op.

GEMEENTEN

Gemeenten zetten ons met grote regelmaat in om verkeersmaatregelen te treffen en/of Verkeersregelaars te leveren. Zo zorgt Verkeer Centrale Nederland tijdens wegwerkzaamheden, bouwprojecten, evenementen of calamiteiten voor de veiligheid van weggebruikers en een goede doorstroom van het verkeer.

PROVINCIES

Verkeer Centrale Nederland werkt frequent samen met de provincie Noord-Holland. Als beheerder van de provinciale wegen zijn zij verantwoordelijk voor het wegenonderhoud en -beheer. Een goede samenwerking is daarom noodzakelijk. De provincie controleert regelmatig of wij onze werkzaamheden op de juiste manier uitvoeren.

AANNEMERS

Bij een bouwproject zijn vaak verschillende partijen betrokken zoals aannemers en projectontwikkelaars. Of het nu gaat om een groot of kleinschalig bouwproject of infraproject. Wij bieden onze opdrachtgevers een maatoplossing zodat zij veilig kunnen werken en het verkeer soepel en veilig doorstroomt.

EVENEMENTEN

Het aantal evenementen in Nederland en daarbuiten groeit. Daarmee neemt de vraag naar professionele verkeersbegeleiding toe. Wij voldoen graag aan die vraag! Onze gecertificeerde verkeersregelaars beschikken over veel ervaring en zorgen met plezier voor een veilige toestroom van bezoekers.